Blackjack voor beginners

De eerste keer dat je blackjack gaat spelen? Kies dan nu voor blackjack voor beginners en dan zijn er verschillende opties. Of je gaat de spelregels doornemen en dan blackjack gratis spelen, dus oefenen tot je de regels goed onder de knie hebt. Maar je kunt ook voor geld spelen en dan bijvoorbeeld 10 cent blackjack kiezen. Daardoor kun je namelijk met een lage inzet toch voor geld spelen en een kans maken op winst, en ook de spelregels en risico’s beter leren kennen. Het leukste is dat je zoveel mogelijkheden hebt dat je ook af kunt wisselen. De ene keer voel je je er goed bij om veel geld in te zetten en de andere keer wil je juist alleen plezier maken en niet voor geld spelen. Bij blackjack voor beginners heb je zelf de keuze en is het aan te raden eerst een paar keer te oefenen zodat je kunt zien hoe het spel kan verlopen en welke keuzes je allemaal kunt maken.

Blackjack strategie

Bij blackjack voor beginners kun je ook aan de hand van een strategie spelen. Misschien ken je de spelregels al en wil je nu graag weten welke strategieën er zoal gespeeld kunnen worden. Daarbij kun je denken aan de martingale strategie, waarbij je als je hebt verloren je inzet gaat verdubbelen net zolang tot je weer een ronde gewonnen hebt. Dit doe je om je inzet weer terug te kunnen winnen. Als je dan eenmaal gewonnen hebt dan kies je weer een nieuw in te zetten bedrag en kun je weer opnieuw gaan spelen. Dit is ook een strategie die bij roulette vaak in wordt gezet.

Spelregels

De spelregels bij blackjack vergeet je niet zomaar als je goed hebt geoefend. Het gaat na een tijdje vanzelf en als je de waarden van de kaarten kent, dan kun je alleen nog maar een keuze maken tijdens het spel, stoppen, doorgaan of twijfel je nog? Je zal toch snel een keuze moeten maken want de andere spelers gaan ook door, net als de croupier. Of je door gaat kan ook afhankelijk zijn van wat de tegenstanders doen. Probeer op een tactische manier te achterhalen welke kaarten zij nog kunnen hebben. Daardoor kun je misschien een beetje een beeld krijgen van hoe je je winst kunt behalen. Maar weet ook dat je op tijd moet stoppen want je als 20 hebt en je wil nog een kaart, dan is de kans klein dat het een aas is (die je als één in kunt zetten). Toch kan het zijn dat als er nog geen azen voorbij zijn gekomen dat je dit gokje wilt wagen.

Geld storten en inzetten

Blackjack voor beginners is leuk, je kunt ook voor geld spelen. Daarbij kun je met een lage inzet beginnen en iedere keer dat je wint, zet je je winst aan de kant. Vervolgens speel je na een paar keer winnen een keer met je winst. Dan kun je meteen wat hoger inzetten en je kans vergroten. Als je dan wint, dan win je meteen een veel hoger bedrag. Maar waar het over gaat is dat je je grenzen een keer durft te verleggen en ook de spanning gaat voelen van meer geld inzetten. Dit moment kom je vanzelf een keer tegen dus zorg dat je ook geld op je account hebt staan zodat wanneer het moment daar is, je meteen daar op in kunt spelen.