Blackjack strategie

Blackjack kent meerdere strategieën die je toe kunt passen. Daarbij kun je eens kiezen voor het Paroli systeem. Deze strategie lijkt erg veel op het Parlay systeem. Het is eigenlijk het omgekeerde van de Martingale strategie. Wanneer je de eerste inzet hebt gewonnen, verdubbel je de volgende inzet. Zolang je blijft winnen blijf je iedere keer je inzet verhogen tot het maximale van de tafel of je eigen limiet is bereikt. Dit is dus het tegengestelde van het martingale systeem. Daar moet je namelijk je inzet verdubbelen als je hebt verloren, je gaat namelijk je verlies goedmaken. Bij het paroli systeem kan er voor gezorgd worden dat je met een grote inzet gaat spelen. Als je een paar keer gaat verdubbelen dan speel je al met een groot bedrag. Let daarom goed op je maximale lengte van de winstreeks. Je gaat namelijk weer met je eerste inzet wanneer je het maximale hebt bereikt. Bij het spelen dien je wel vast te houden aan je limiet, hoe lekker het tijdens een spel ook kan verlopen. Laat je dan ook niet meeslepen tijdens het spel maar houd je vast aan de strategie want daar gaat het over.

Meerdere strategieën toepasbaar

Er zijn meerdere strategieën waar je uit kunt kiezen, daarbij kun je ook aan een 1-3-2-6 systeem denken. Je hebt hierbij geen last van extreme verliezen, je hebt vaker een kleinere winst. Je speelt volgens de volgorde 1-3-2-6. Daarbij is er een mooi voordeel te behalen. Wanneer je de eerste twee handen wint, heb je sowieso nog winst na de 3e ronde. Je bent daarbij namelijk gegarandeerd van een winst van twee inzetten. Als je de derde ronde ook wint, dan is het zelfs nog beter met zes inzetten. Als je een inzet verliest tijdens de reeks, dan is het vaak een kleine inzet. Verlies bij de eerste ronde, dan heb je 1 keer je inzet verloren, verlies je bij de 2e ronde, dan heb je 2x je inzet verloren. Verlies je de derde ronde dan heb je twee keer je inzet gewonnen, verlies je de vierde ronde dan sta je quitte. Wanneer je winst behaalt bij de 4e ronde dan heb je je inzet twaalf keer gewonnen.

Oefenen van het spel

Welke strategie je ook gaat kiezen, het is belangrijk dat je eerst gaat oefenen zodat je alle ins en outs van de strategie kent. Daardoor kun je ook beter een passende strategie kiezen. De een heeft er meer aan om op zijn gevoel te spelen, de ander wil liever echt meteen met een strategie spelen en daardoor zelf geen keuzes te hoeven maken. Je houdt je dan namelijk aan een strategie vast en die kan mede bepalen welke keuze je gaat maken.

Voor geld spelen

Als je een keuze hebt gemaakt welke strategie het gaat worden, dan kun je ook voor geld spelen. Let heel goed op hoeveel je in gaat zetten want bij sommige strategieën kan de inzet erg hoog worden als je een paar ronden moet verdubbelen. Zorg er in ieder geval voor dat je je bewust bent van het feit dat je kunt winnen en verliezen. Het is en blijft een spel met een risico. Maar welke blackjack strategie je ook gaat kiezen, of je gaat winnen of verliezen hangt ook af van de stappen die je gaat zetten en hoeveel geluk je hebt tijdens het spelen.