Blackjack leren spelen

Wil je graag blackjack leren spelen? Zorg er dan voor dat je nu die keuze gaat maken want je hebt het zo onder de knie. Ga er even goed voor zitten en dan ervaar jij meteen hoe snel en gemakkelijk het spel eigenlijk is. Het belangrijkste is dat je de waarden van de kaarten kent. Alle cijfers geven precies aan wat de waarde is, dus de 2 is 2 punten waard en de 9 is 9 punten waard. Alle kaarten met een afbeelding zijn tien punten waard en de Aas geldt voor één of voor elf. Daarom is het goed om eens te oefenen en te zorgen dat je een keuze kunt maken of je door moet gaan of juist moet passen. Welke stap je gaat zetten hangt namelijk echt af van je eigen kaarten, de kaarten die al in het spel zijn geweest en het moment waarop je gaat spelen. Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je nu veel geld kunt winnen, dan kun je een risico nemen en bijvoorbeeld wanneer je 17 punten hebt nog een kaart nemen. Maar je weet ook dat wanneer je bijvoorbeeld een 5 of een 6 krijgt dat je dan over de 21 punten heen bent en dat je dan verloren hebt. Toch is dat een risico en is dat erg spannend om eens te ervaren. Het ligt er ook een beetje aan hoeveel je in gaat zetten of dat je een bepaald risico wel of niet gaat nemen, maar de spanning is wel de moeite waard.

Spelregels blackjack

De spelregels van blackjack kun je jezelf gemakkelijk eigen maken als je gaat oefenen. Je speelt een paar ronden en dan zie je hoe gemakkelijk het gaat. Het doel is zo dicht mogelijk bij de 21 komen en dan kun je een kaart extra nemen of je kunt op tijd stoppen. Het is te hopen dat je eerder 21 hebt of dichter bij de 21 bent dan de croupier. Maar je hebt allemaal evenveel kans om 21 te krijgen. Ook andere spelers kunnen hier een kans op maken dus je weet nooit hoe het spel zal verlopen. Je bent afhankelijk van de kaarten die je gedeeld krijgt en welke kaarten je tegenstanders hebben en de beslissingen die zij maken. Zorg er daarom voor dat je goed op je in laat werken welke kaarten er zijn geweest en welke kaarten je tegenstanders hebben gehad. Daardoor kun je de volgende ronde misschien gemakkelijker een keuze maken zodat je een grotere kans hebt om te winnen.

Blackjack op je mobiel spelen

Blackjack kan ook op je mobiel gespeeld worden. Veel mensen zijn gek op telefoon blackjack en dat komt omdat je hierdoor overal kunt spelen waar je maar wilt. Als je verbinding hebt met internet, kun je het spel zo opstarten. Je kunt daarbij ook weer gratis spelen en voor geld. Als je geld op je account hebt staan kun je ook je inzet kiezen, laag of haag, net wat je zelf wil. Vervolgens kun je de keuze maken wat je verder gaat doen, blijf je voor geld spelen of speel je liever gratis en ga je echt voor het plezier van het spel? In ieder geval kun je op verschillende manieren en in verschillende casino’s blackjack leren spelen en daar doe je snel je voordeel mee!